Народний депутат із президентської партії "Слуга народу" Олександр Мариковський показав українцям, який обсяг "паперової" роботи народним обранцям потрібно виконувати.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook політик опублікував фотографії з залу засідань Верховної Ради України, на яких відображені величезні купи документів, з якими працюють народні депутати.

"Скоро будемо голосувати за електронний документообіг. А поки що - як-то так..." - підписав кадри нардеп з "Слуги народу".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що народний депутат Андрій Задорожний, спільно зі своїм колегою читали книгу, де розкриваються секрети вічної молодості. Відповідний знімок з підтвердженням опублікував на своїй Facebook-сторінці Олександр Гончаров.

Як повідомляв портал Знай.ua, Центральна виборча комісія під час засідання зареєструвала народного депутата від президентської фракції "Слуги народу" Олександра Копыленка.

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Салийчук, народний депутат від політичної партії "Слуга народу", засвітився у Верховній Раді з новеньким іРһопе 11 Pro - це сама остання модель "яблука", яка нещодавно надійшла у продаж.