Український політичний експерт і оглядач Юрій Романенко висловив сподівання, що протести українців будуть холодним душем для Банкової. Про це Юрій Романенко повідомив у своєму Telegram-каналі Romanenko Dreams and Nigtmare Show

"Сподіваюся, що ці протести будуть холодним душем для Банкової і виведуть Зеленського зі стану, що можна будь-яку творить х*йню вважаючи, що його обожнює більшість і це дає індульгенцію на х*йню", - зазначив Романенко.

За словами політичного експерта, проміжок між обожнюванням і ненавистю в Україні часто відокремлює пара великих помилок. І у Зеленського цей ліміт близький до вичерпання.

"Тому Зеленському пора прискорюватися настільки, щоб оволодіти масштабом проблематики і перестати опиратися на ідіотів, яким він довіряє, але які, як ідіоти створюють і ширять вал проблем", - підсумував автор.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Юрій Романенко
Юрій Романенко

Також Романенко наголосив, що двома руками підтримує сьогоднішній протест на Майдані. Якщо влада думає, що вона в танку, то народ завжди нагадає, що на кожен танк знайдеться свій фаустпатрон.

Нагадаємо, Романенко розставив всі крапки над "і" щодо референдуму за "формулу Штайнмайера": "Народ буде здобиччю..."

Як повідомляв Знай.uа, Романенко видав підводні камені особливого статусу Донбасу: "Кажуть - допоможи Зеленському?"

Знай.uа писав, на Майдан вийшли противники "формули Штайнмайєра": що відбувається.