7 жовтня, понеділок, на сайті Володимира Зеленського, президента України, в розділі електронних петицій з'явилося нове прохання від громадян країни.

Петиція під номером №22/075702-еп називається "Про перенесення офісу президента України в смт Золоте Луганської області".

У тексті автор петиції вимагає, щоб офіс президента, який перебуває на Банковій в Києві, перенесли в селище міського типу Золоте, Луганська область.

Золоте є одним з ключових населених пунктів, які будуть задіяні під час початку операції розведення сил на Донбасі разом з містом Петровське, Луганська область. Саме в них збираються розводити війська.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Автор петиції каже, що офіс президента необхідно перенести в Золоте до того, як проведуть отдвод військ ЗСУ з "формулою Штайнмайера". У даний момент петиція зібрала вже більше 1500 голосів менше, ніж за добу.

Нагадаємо, раніше розведення сил на Донбасі: міністр оборони Загороднюк назвав головну умову досягнення миру.

Також Знай.uа писав, що розведення військ перенесли на найближчий час: названа точна дата.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що розведення сил на Донбасі скасовано: Пристайко пояснив причини.