Відомий український фотограф Ян Доброносов, який частенько показує громадянам, що роблять народні депутати у Верховній Раді, продовжує радувати людей досить незвичними ракурсами зйомки. В результаті на кадрах нардепи виходять "як є", без підготовки і без зайвого пафосу.

На цей раз Доброносов в мережі Facebook розмістив фото із зображенням неоднозначного виду народного депутата від партії "Слуга народу" Юлії Грішиної та її колеги. На фото видно, як чоловік, розправивши руку, тримає Грішину за заднє місце. Про це пише портал "Політека".

Сам Доброносов написав, що фото виглядає саме так, тому що камера фотографа зловила момент під таким ракурсом. Насправді, в момент зйомки рука чоловіка просто була в районі спідниці Грішиної.

Користувачі мережі миттєво відреагували на свіже фото коментарями про те, що "вдома нардепу дістанеться на пироги". Сама ж заміжня Грішина відреагувала на двозначний пост з гумором: "Сьогодні ночую під куполом".

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Пальчевський має шанси на виборах мера Києва: рейтинг кандидатів на сьогоднішній день.

Як повідомляв Знай.uа Герус виправдовується за лобіювання інтересів Коломойського, - Юрій Корольчук.

Знай.uа писав, Кравчук висловився щодо тиску Трампа на Зеленського: "Безумовно, не соромиться у виразах".