Радник мера Києва Віталія Кличка та ексучасник КВК Максим Бахматов заявив, що президент Володимир Зеленський колись був "крутим" коміком, але його вже давно обійшов Майкл Щур.

За його словами, Зеленський був "крутим" актором, який правильно зробив, що пішов у політику, передає Українська правда.

"Так, він був крутим (коміком). Але зараз я вважаю, що №1 – Майкл Щур", – зазначив Бахматов.

Максим Бахматов

Новий радник Кличко впевнений, що Зеленський досяг в Україні всього, що міг – у кінозйомках, рекламі, по зборах і популярності.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Куди далі? В Рашку не можна, в Європі ти нікому не потрібен. У нього був психологічний тиск. Тобі сорок років – що далі? Ти вже красень на ім'я "кращий". Що далі?", – поцікавився він.

Також Бахматов додав, що тактика управління Зеленського країною така сама, як у "Кварталі" – він сам приймає рішення, часто за відчуттями. Він покладається на свій досвід, на "чуйку" і на людей, які поруч із ним.

Майкл Щур (Роман Вінтонів)

Нагадаємо, Зеленський оприлюднив указ про "невідкладні заходи" щодо відновлення до 27 листопада 2019 року зламаного моста, що проходить через Сіверський Донець, а також облаштування КПВВ Станиця Луганська.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці вимагають, щоб Зеленський переніс Офіс президента в Золоте.

Також портал Знай.uа писав, що розведення сил на Донбасі, а саме в Золотому має розпочатися 9 жовтня під керівництвом ЗСУ і ООС.