Стало відомо, що в четвер, 10 жовтня, о 10:00 стартує прес-марафон з президентом України Володимиром Зеленським. Відомо, що глава держави повинен відповісти на питання журналістів протягом всього дня.

Місцем проведення обрано Kyiv Food Market, який розташовано у Києві за адресою вулиця Московська, 8.

Про це стало відомо завдяки повідомленню кореспондента Знай.uа.

Формат заходу виглядатиме так: представники медіа ставитимуть запитання главі держави групами по 7-10 осіб. Групи змінюватимуть один одного кожні півгодини. Формуватися вони будуть за списком акредитації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Кожне медіа отримає відповідь на свій лист підтвердження із зазначеним часом для зустрічі з Президентом. Також представники ЗМІ зможуть працювати в прес-центрі, організованому на території Kyiv Food Market, де здійснюватиметься пряма трансляція інтерв'ю. Крім того, марафон транслюватиметься онлайн в соцмережах на офіційних акаунтах Офісу Президента.

Також відомо, що на захід приїхав і Ектор Хіменес-Браво популярний шеф-кухар, який відповідає за повні шлунки присутніх.

"Я стежу за тим, щоб робота йшла за планом, щоб все було приготовлено під час і без затримок", - повідомив Знай.uа Ектор.

Присутніх годують досить великою кількістю різних страв. Серед них є круасани, йогурти, мінеральна вода, чізкейки з кокосом - це лише частина з поданих частувань.

Нагадаємо, радикали з С14 рвуться з вулиць у Верховну Раду: нова політична сила вже на підході.

Як повідомляв Знай.uа "Нардепи готові підтримати": у "Слуги народу" підготували легалізацію марихуани.

Знай.uа писав, Кондратюк запропонував свою "формулу" врегулювання ситуації на Донбасі: доведеться заплатити.