Нагадаємо нашим читачам, що в четвер, 10 жовтня, в українській столиці Kyiv Food Market відбувся прес-марафон президента України. Відомо, що Володимир Зеленський протягом усього дня відповідав на питання журналістів.

З президентом Зеленський поспілкувалася і журналістка Знай.uа.

До слова, під час питання нашого журналіста, Президент України Володимир Зеленський на одну мить забув про політику і ностальгічно сумно посміхнувся всім присутнім.

Володимир Зеленський на прес-марафоні

Журналістка запитала у президента: "Чи є люди з російських артистів з якими він підтримує теплі стосунки, з якими раніше працювали. Можливо це Олексій Чадов?".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Президент не забарився з відповіддю, і зізнався у досить легкій формі.

"Знаєте, я втратив майже всіх. У мене з Андрієм Макаревичем нормальні відносини. Знаєте, це так — рідко бачимося, але нормальні не через це. Дійсно рідко бачимося, так пару разів два роки тому, на жаль. Але у мене нормальні стосунки з Марюсом Вайсбергом, який знімав наші фільми. Хтось з хлопців "Камеді" мені дзвонив, коли вони приїжджали до Одеси або кудись ще, так, дзвонили мені. Ну так два слова. Слєпаков дзвонив, так. Рева дзвонив, Рева ж наш, донецький хлопець, мені здається, що у нього навіть наш паспорт. А ха-ха., - відверто зізнався Зеленський.

Президент України
Володимир Зеленський

Володимир Зеленський: досьє і біографія

Нагадаємо, Зеленський сказав, чого ще не робив на посту президента: "Але запитань дуже багато".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський розповів про зустрічі з ветеранами та радикалами.

Знай.uа писав, Зеленський представить Одещині нового губернатора: що відомо про Максима Куцом.