У четвер, 10 жовтня, президент Володимир Зеленський провів прес-марафон у приміщенні Kyiv Food Market, де назвав найбільш вірогідного кандидата на посаду нового глави КМДА. Так, за словами глави держави, на крісло є три можливих кандидата.

Зеленський зазначив, що одним з кандидатів на пост він поки що не зустрічався, а інший викликає підозри через своє минуле. Тому найбільш вірогідною кандидатом є нардеп від "Слуги народу", гендиректор "1+1 медіа" Олександр Ткаченко.

"Розглядається ця кандидатура. Крім нього, я ще нікого не бачу. Є ще дві людини, але з одним я ще не зустрічався, а з другим я, чесно кажучи, не готовий, тому що в минулому є у нього, скажімо так, не дуже доброчесні дії. Тому я його не розглядаю", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Відомо, що Ткаченко володіє правами не тільки на телеканал "1+1", але й на "Солюшнс", theБабель, "Кінолав", "Книголав", "Квартал ТБ".

Нагадаємо, питання від Знай.uа змусило Зеленського на мить забути про політику.

Раніше Знай.ua повідомляв, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік.

Також Знай.ua писав, Зеленський сказав, чого ще не робив на посту президента.