Тамп відреагував на коментарі Зеленського під час пресмарафону 10 жовтня щодо їхньої спільної розмови, стенограма якої була опублікована.

Президент США Дональд Трамп вважає, що ніяких підстав для його відставки нема і, за словами глави Білого дому, це красномовно підтвердили слова президента України Володимира Зеленського під час сьогоднішнього прес-марафону про те, що їхня телефонна розмова "ніяк не був пов'язаний з заморожуванням військової допомоги для України"

У четвер, 10 жовтня, президент України Володимир Зеленський взяв участь в прес-марафоні, який пройшов в Kyiv Food Market. Журналісти з різних видань задавалии президенту питання, які цікавлять їх і громадськість.

Трамп теж дивиться прес-марафон Зеленського і вже прокоментував слова українського президента про відсутність тиску з боку американського колеги під час розмови по телефону.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Про це Трамп написав у себе в Twitter.

"Це негайно має поставити крапку в розмовах про імпічмент. Президент України щойно в категоричній формі заявив, що президент Дональд Трамп не тиснув на нього і не робив нічого поганого. Він сказав це в максимально категоричній формі. Це повинно завершити аферу демократів", - зазначив Трамп.

Нагадаємо, Зеленський влаштував перепалку із журналістом щодо фінансування ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський назвав головну помилку влади щодо українців на Донбасі

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік, зазначивши, що в нього буквально "немає часу жити"