У столиці невідома жінка перервала прес-марафон президента України Володимира Зеленського. Так, вона викрикувала, що хоче поговорити з главою держави, і слід зауважити, це в неї вийшло.

Як відзначається, під час прес-марафону Зеленського із залу пролунали вигуки жінки похилого віку, яка намагалася поспілкуватися з главою держави, і це їй вдалося. Адже президент перервав розмову із журналістами та відповів їй.

Володимир Зеленський

Вже пізніше, вона представилася, як Ніна Мещерякова, яка приїхала з Дніпра. Окрім цього, вона поскаржилася на мера міста Бориса Філатова, а також і на те, що вона довго чекає відповідь від президента щодо ситуації, коли в неї забрали все майно.

На таке Зеленський вислухавта пообіцяв їй розібратися з ситуацією, і зазначив, що не відповідає за дії Філатова.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Водночас, за даними різноманітних ЗМІ, ця ж жінка, яка зірвала розмову, була зафіксована на відео датованим ще 2012 роком. Тоді вона була представлена, як адвокат Тамара Атамась.

Нагадаємо, питання від Знай.uа змусило Зеленського на мить забути про політику.

Раніше Знай.ua повідомляв, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік.

Також Знай.ua писав, Зеленський сказав, чого ще не робив на посту президента.