Відома українська телеведуча Наталія Мосейчук жорстоко присадила співголову фракції "Європейська Солідарність" Артура Герасимова. Трапилося це в прямому ефірі програми "Право на владу".

Як відзначається, в прямому ефірі програми "Право на владу" між головою комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Богданом Яременко та нардепом від "ЄС" Артуром Герасимовим виник конфлікт. Ґрунтом для якого стала формула Штайнмайєра та збройний конфлікт на сході.

Під час суперечки телеведуча Мосейчук намагалася заспокоїти політиків, однак, Герасимов дорікнув її, що телеканал "1+1" – це головний провладний канал, який має показувати людям правду.

На таке телеведуча звернула увагу, аби народний депутат глянув на свій телеканал.

"Подивіться на свій канал. Не закидайте нас, будь ласка, нас шапками. Тут виникло таке враження, що в і по цей час ви не відійшли від виборчої кампанії. Вона закінчилася і в країні вже інший президент Тому, будь ласка, не влаштовуйте у цій студії собачі бої"- підкреслили Мосейчук.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський влаштував перепалку із журналістом щодо фінансування ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський назвав головну помилку влади щодо українців на Донбасі

Також Знай.ua писав, Володимир Зеленський емоційно розповів про свій графік, зазначивши, що в нього буквально "немає часу жити"