Президент України Володимир Зеленський заявив, що між Україною та сусідньою Польщею хоча і є міцні відносини, проте їх потрібно розвивати й надалі.

Зеленський вважає, що відносини із сусідами є дуже важливим елементом зовнішньої політики країни. Зміцнення відносин із Польщею президент вбачає у розвитку спільних проектів, спільних підприємств та зустрічах.

Зустріч Лукашенко та Зеленського

Президент підкреслив, що із сусідами треба підтримувати найкращі відносини, потрібно розуміти одне одного, розвивати культурні відносини.

"Тому з Польщею у нас повинні бути міцні, дуже гарні взаємини. Гадаю, вони у нас є. Але їх треба розвивати, не втрачаючи часу, зустрічатися, мати спільні проекти, спільні підприємства. Відносини завжди міцні, якщо є спільний бізнес на рівні держав", — наголосив він. Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський підкреслив, що Польща завжди публічно захищала територіальну цілісність і суверенітет України. А минуле, зі слів українського президента, варто залишити позаду. Зеленський надіється на побудову таких же міцних зв’язків і з іншими країнами, котрі наразі не підтверджують таку ж потужну підтримку українцям, як Польща.

Окрім того, Зеленський підкреслив, що дружні стосунки в України склалися і з Білоруссю. Нещодавно білоруський лідер Олександр Лукашенко відвідав Україну і запевнив у відсутності на території Білорусі російських військ.

"Я говорив, що ми дуже боїмося, що російська армія, якісь корпуси, будуть у них. Президент Лукашенко сказав мені відверто, що на території Білорусі тільки білоруські військові", — заявив Зеленський. Володимир Зеленський

Нагадаємо, раніше білоруський президент Лукашенко захистив Зеленського від преси

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лукашенко підняв тривогу через ядерну атаку

Також "Знай.ua" писав, що Лукашенко терміново звернувся до Європи щодо Донбасу