Цілої ядерною війною може обернутися протистояння Заходу та Сходу. Під Заходом і Сходом варто розуміти Російську Федерацію та Північноатлантичний альянс (НАТО).

З такими тривожними думками під час форуму "Мінський діалог" виступив білоруський президент Олександр Лукашенко, повідомляють українські ЗМІ.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

"Нас не може не хвилювати той факт, що градус недовіри та конфронтації між Сходом і Заходом досяг межі", – заявив Олександр Лукашенко.

Президент Білорусі додав, що експерти "малюють жахливо правдоподібну картину: всього за кілька хвилин Росія і НАТО, наприклад, можуть пройти шлях від ненавмисного локального конфлікту до ядерної війни".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами Лукашенка, вихід Росії і США з договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності руйнує архітектуру контролю над озброєннями. Процес фактично вийшов на фінішну пряму.

Нагадаємо, Разумков зробив несподівану заяву про депутатську недоторканність: слуги народу затамували подих.

Як повідомляв Знай.uа "Надії все менше": Зеленський у відчаї звернувся по допомогу до Макрона.

Знай.uа писав, Путін йде у відставку, а Україні повернуть окуповані території: між Заходом і РФ готується пакт примирення.