У вересні заробітна плата прем'єр-міністра України Олексія Гончарука склала 62 тисячі гривень. Про це сказано у відповіді секретаріату Кабінету Міністрів на запит журналістів.

З вказаної суми посадовий оклад – 20 958 гривень, надбавка за інтенсивність праці – 20 958 гривень, премія – 20 000 гривень.

На податки у прем'єра списали з заробітної плати 12 073 гривні.

Таким чином, отримана зарплата главою уряду склала 49 842 гривні.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що з'явилася інформація про те, яку суму за минулий місяць отримав новий генеральний прокурор України Руслан Рябошапка. З'ясувалося, що глава ГПУ разом з надбавками у вересні отримав 131 728 гривень.

"Так, оклад Рябошапки за місяць склав 37 тисяч гривень, надбавки за вислугу років - від 10 до 50% окладу", - повідомили в прес-службі Генпрокуратури.

Також генпрокурор отримав надбавки за виконання особливо важливої роботи, за почесне звання "заслужений", за роботу в умовах режимних обмежень, а також премію.

Нагадаємо, українцям перерахують зарплати в 2019.

Як повідомляв Знай. ua, Рябошапка отримав "скромну" зарплату генпрокурора.

Також Знай. ua писав, що названа середня зарплата в Дніпропетровській області.