Володимир Зеленський, президент України звернувся на своїй сторінці в Facebook до українців перед національним святом країни - 14 жовтня.

В пості президент написав, що він хоче, щоб українці 14 жовтня, в День захисника і Покрова Пресвятої Богородиці, висловили вдячність і глибоку шану воїнам добровольцям, медикам та волонтерам, які захищають Україну від небезпеки.

Дорогі українці! Завтра ми з вами відзначатимемо День захисника України. Нашій Неньці пощастило, адже вона має багато...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zondag 13 oktober 2019

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Зеленський зробив кілька заяв з приводу акцій та віче, які люди зібралися влаштовувати в Києві та інших великих містах країни 14 жовтня проти так званої "капітуляції України".

Володимир Зеленськи

Президент відзначив, щоб правоохоронці з повагою ставилися до громадян, які вирішили влаштувати мирний протест у відповідності зі своїм правом, наданим конституцією. Також президент додав, що розуміє страх перед тим, що буде далі з Донбасом. Населення турбується, що війна, на якій гинули люди, виявиться марною тратою сил і ресурсів. Зеленський сказав на це: "Обіцяю вам як Президент України і Верховний Головнокомандувач Збройних сил, що і я ніколи цього не допущу".

Також, Зеленський попросив українців "не піддаватися на провокації тих, хто дуже хоче створити красномовну картинку для російського телебачення ".

Нагадаємо, раніше Зеленський вийшов на пробіжку у парк з iPhone останньої моделі: "Мабуть, єдиний президент у світі...".

Також Знай.uа писав, що День захисника Зеленський відсвяткує на Донбасі: на Донеччині розсекретили деталі.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський терміново звернувся до українців напередодні Дня Захисника, відчуває недобре: "Ніколи цього не допущу".