Завтра, 14 жовтня, українці відзначають День захисника України. З приводу цього президент України Володимир Зеленський записав звернення до земляків і закликав не чинити розбрат, чвари та хаос на радість нашим ворогам. Допис про це оприлюднили на офіційній сторінці у facebook.

"Нашій Неньці пощастило, адже вона має багато мужніх і незламних захисників. І завтра кожен свідомий українець висловить безмежну шану та подяку нашим воїнам, добровольцям, медикам і волонтерам. Журналістам, які працюють у зоні бойових дій, і тим, хто захищає наш інформаційний простір від фейків та пропаганди. Нашим дипломатам, які відстоюють інтереси України на міжнародній арені. І, звісно, батькам і матерям, дружинам і чоловікам, дітям та онукам усіх героїв, котрі загинули, захищаючи нашу Батьківщину", - зазначив гарант.

Дорогі українці! Завтра ми з вами відзначатимемо День захисника України. Нашій Неньці пощастило, адже вона має багато...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zondag 13 oktober 2019

Завтра у Києві та в інших містах України відбудуться акції та віча. Тому президент закликав кожного представника сил правопорядку поважати конституційне право громадян на мирний протест. Гарантувати їхню безпеку.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Звертаюся до всіх, хто братиме участь в акціях. Чую й дослухаюся до вашої думки. Україна – вільна та демократична держава, де кожен має право бути почутим", - додав Зеленський.

14 жовтня у столиці буде багато ветеранів і добровольців. Розумію ваш острах щодо подальшого врегулювання ситуації на Донбасі. Ви цілком справедливо не хочете, щоб те, за що ви воювали, виявилося марним.
І не допустите, щоб пам’ять про загиблих бойових побратимів і посестер було зраджено.

"Обіцяю вам як Президент України і Верховний Головнокомандувач Збройних сил, що і я ніколи цього не допущу", - зазначив він.

"Давайте у цей день не робити своїми ж руками подарунків для наших недругів. Вони мріють побачити у наших лавах розбрат, чвари та хаос. І дуже бояться, що українці будуть єдиними й згуртованими", - закликав президент.

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову".