Голова політичної фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зробив сенсаційн заяву. Так, він розповів, що більшість учасників протестів проти "формули Штайнмаєра" вийшли з ідеологічних міркувань. Про таке нардеп заявив в інтерв'ю LB.ua.

Також Арахамія впевнений, що протестуючим платять гроші, і досить не малі.

"Факт проплати справді є. Моїм знайомим атовцям пропонували тисячу гривень кожному за участь у мітингу", - розповів народний обранець.

Давид Арахамія

Також голова президентської партії заявив, що участь в акціях оплачується лише малій частині людей, а реальних протестувальників набагато більше.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Я впевнений, що малій частині людей оплачують участь в акціях, але реальних протестувальників набагато більше. 95% вийшли на Майдан з ідеологічних міркувань, але це не означає, що немає 5%, які отримують гроші. Можливо, росіяни платять, можливо, Петро Олексійович чи хтось іще", - повідомив він, зазначивши, що ці 95% - "україноботи".

Нагадаємо, Зеленський терміново зібрав силовиків, ситуація на Донбасі вимагає рішення: що задумав гарант.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський уп'яте поспілкувався з Меркель, подробиці: "Наша найпотужніша зброя".

Також портал Знай.uа писав, що Сенцов висловився через скандальну "формулу Штайнмайєра": "Я сам потягну покришки під Банкову".