Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена Зеленська прийшли до Стіни пам’яті полеглих за Україну, що біля Михайлівського Золотоверхого монастиря у Києві. Про це повідомили в Офісі президента.

Глава держави з дружиною поклали квіти та лампадки біля Стіни з іменами загиблих за єдність України військовослужбовців і правоохоронців й ушанували хвилиною мовчання їхню пам’ять.

Також сьогодні Президент України здійснить робочу поїздку до Донецької області. Володимир Зеленський планує, зокрема, відвідати штаб Операції об’єднаних сил та зустрітися з військовослужбовцями ООС.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Сьогодні, у світлий день Покрови Пресвятої Богородиці, ми відзначаємо День захисника України та шануємо наших хоробрих захисників. Я хочу висловити пошану нашим воїнам, медикам, волонтерам, журналістам, дипломатам та їхнім родинам – всім тим, хто щодня оберігає нашу країну, наші сім’ї та наших дітей. Хочу подякувати їхнім родинам. Хочу вшанувати пам’ять всіх тих героїв, що загинули, захищаючи Батьківщину", - написала перша леді в Інстаграм.

Згідно із Указом Президента від 2014 року 14 жовтня було встановлено Днем захисника України. У свою чергу Указ Президента України від 23 лютого 1999 року "Про день захисника Вітчизни" втратив чинність.

Нагадаємо, День захисника України в картинках: листівки і привітання.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Покрова та День захисника потішать українців погодою: синоптик розповіла, як довго триватиме "бабине літо".

Також портал "Знай.uа" писав, харків'яни, гуляти так гуляти: синоптики порадували теплом на Покрову 14 жовтня.