ПриватБанк здобув перемогу в Апеляційному суді Англії і Уельсу у справі проти колишніх власників Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова. Тому, всесвітній арешт, накладений на активи олігархів, збережеться.

Відділення ПриватБанку
Відділення ПриватБанку

Судовий наказ про всесвітній арешт активів колишніх власників Банку, пана Ігоря Коломойського та пана Геннадія Боголюбова, та шести компаній, які, як заявляється, підконтрольні їм, на суму 2,6 млрд дол. США наразі залишається чинним. Відповідачам і надалі заборонено, крім іншого, відчужувати свої активи без згоди Банку або дозволу англійського суду. Активи Коломойського далі залишаються під арештом.

У ході чотириденних слухань у Апеляційному суді Англії і Вельсу заслухали аргументи оскарження судового рішення, ухваленого 4 грудня 2018 року суддею Високого суду Лондона – Фанкортом.

Ігор Коломойський
Ігор Коломойський

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Арешт активів розповсюджується на компанії Teamtrend, Trade Point Agro, Collyer, Rossyan Investing Corp, Milbert Ventures Inc. А також Ukrtransitservice. На додаток, у разі якщо суд ухвалить рішення на користь ПриватБанку, цей арешт активів буде подовжено і далі.

Про рішення суду також написала представник ПриватБанку Інна Музичук.

"В своєму рішенні, оголошеному сьогодні вранці в Лондоні, Апеляційний суд в повній мірі задовольнив апеляційну скаргу ПриватБанку щодо всіх питань, повністю скасувавши рішення, винесене суддею Фанкортом в грудні 2018 року", - зазначила вона.

Нагадаємо, раніше виніс телевізор, закусив цукерками: зухвалий злодій пограбував дитячий садок, - нічого святого.

Також Знай.uа писав, що у львівському магазині чоловік відібрав телефон у школяра, - камери засікли грабіжника.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що у Києві таксист попався на огиднsq схемs, - як не стати жертвою шахрая.