Олексій Гончарук, прем'єр-міністр України, опублікував на своїй сторінці в Facebook повідомлення про те, які зміни будуть чекати сім'ї загиблих в АТО і ветеранів АТО.

14 жовтня, понеділок, Гончарук разом з Володимиром Зеленським, президентом України, та Міністром у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Оксаною Колядою зустрілися з сім'ями загиблих на Донбасі.

Учора разом із Президентом Володимир Зеленський та Міністром у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і...

Geplaatst door Олексій Гончарук - Прем'єр-міністр України op Dinsdag 15 oktober 2019

Гончарук заявив, що сім'ї загиблих під час воєнних дій повинні відчувати, що держава прикладає всі сили, щоб їх підтримати. За словами Гончарука, це стало приводом, щоб створити Раду сімей загиблих при Мінветеранів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Разом з Колядою Гончарук збирається вивчити всі справи сімей загиблих і зробити все, щоб вирішити їх в найкоротші терміни. Гончарук зазначив: "Всі питання щодо, на думку родин, фактів незаконного розслідування загибелі військовослужбовців будуть під моїм особистим контролем!".

Зустріч із сім'ями загиблих

Прем'єр-міністр додав, що незабаром збираються винести на розгляд закон про статус ветеранів і соціальні гарантії, якими їх забезпечать. Гончарук уточнив, що в законопроєкті дадуть чітке формулювання поняття "члени сімей загиблих в АТО/ООС".

За розпорядженням Зеленського, проєкт закону повинні допрацювати до 15 листопада, після цього: "голова держави в свою чергу готовий надати йому статус невідкладного".

Нагадаємо, раніше День захисника України: Зеленський з першою леді вшанували пам'ять загиблих героїв, фото.

Також Знай.uа писав, що Гончарук виправдався за гучний скандал, соцмережі киплять від обурення.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про 40 днів у донецькому аеропорту: український кіборг розкрив львів'янам правду про найстрашнішу сутичку з Путіним.