Українців не на жарт спантеличила заява міністра соцполітики Віталія Музиченка про те, що штрафи за неправомірно оформлені субсидії — це просто міф.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю Віталія Музиченка яке він дав одному з українських телеканалів.

Субсидії
Субсидії

"Жодних штрафів, навіть при неправильному заповненні документів або неправомірному отриманні субсидій сьогодні немає. Це міфи навколо програми житлових субсидій, які поширюються вже майже третій десяток років - з того часу діє відповідна програма", - розповів Віталій Музиченко.

За словами заступника міністра, субсидію ні в кого не забирають.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Субсидія — це різниця між розміром платіжки і тим, скільки від відповідного розміру доходів громадянин повинен платити, тобто в середньому - 10% від доходу. Цей відсоток визначається індивідуально для кожної сім'ї залежно від доходу. Наприклад: прибуток 3000 грн., 10% = 300 грн., Інше — це субсидія. Якщо приходить платіжка на 2000 грн, від них віднімаємо 300 грн (10%) і виходимо на середній розмір субсидії, що надавалася державою у минулому опалювальному сезоні - 1700 грн. На сьогоднішній день ми не плануємо нічого переглядати", - зазначив Віталій Музиченко.

Нагадаємо, ціни на "другий хліб" у Дніпрі б'ють рекорди: скільки доведеться викласти за картоплю.

Як повідомляв Знай.uа як у Франківську "відрубитися" від централізованого опалення: корисний лайфхак, який заощадить ваші гроші.

Знай.uа писав, субсидії на Харківщині нараховуватимуть по-новому: що потрібно знати.