Нардеп від ″Батьківщини″ Ігор Луценко став радником мера Києва Віталія Кличка.

Про це повідомив сам Луценко на своїй сторінці у Facebook. Народний депутат восьмого скликання від ″Батьківщини″ розповів, чим планує займатись.

Ігор Луценко зазначив, що працюватиме офіційно радником міського голови Києва з питань запобігання та виявлення корупції.

″Останнім часом мене регулярно питають — чим же я буду далі займатися? Відповідаю: тим, чим і попередні 12 років і 1 місяць. Відсьогодні ще й офіційно. Мене призначено радником міського голови з питань запобігання та виявлення корупції в Києві″ — написав Луценко у Facebook.

Він додав, що працюватиме на громадських засадах, тобто безоплатно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Останнім часом мене регулярно питають - чим же я буду далі займатися? Відповідаю: тим, чим і попередні 12 років і 1...

Geplaatst door Igor Lutsenko op Maandag 14 oktober 2019

Нагадаємо, НАБУ оголосило підозру раднику Кличка Дмитру Білоцерківцю.

Як повідомляв портал Знай.ua, мер Києва Віталій Кличко попросив своїх заступників написати заяву на звільнення.

Також Знай.ua писав, у киян викликало обурення невиконана обіцянка Кличка облаштувати конструкції на Шулявському шляхопроводі.