Спікер Верховної Ради 9-го скликання Дмитро Разумков перед початком засідання роздав народним депутатам долоньки-побажання, які передали маленькі українці. Про це голова парламенту написав на своїй Facebook-сторінці.

"Перед початком засідання роздав народним депутатам долоньки-побажання, які для нас залишили учні київської гімназії. Іноді діти ставлять такі завдання і запитання, яких не почуєш від дорослих. Тому важливо пам'ятати, для кого ми насправді працюємо", - зазначив Разумков.

Перед початком засідання роздав народним депутатам долоньки-побажання, які для нас залишили учні київської гімназії....

Geplaatst door Дмитро Разумков op Dinsdag 15 oktober 2019

Також голова Верховної Ради у своєму блозі розповів, які побажання діти залишили політикам.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Скасувати домашні завдання. Закінчити війну. Поставити поліцію на тротуари, бо зараз не дуже безпечно. Продовжити канікули ще на місяць. Заборонити сигарети. Скасувати корупцію. Зробити хороші дороги. Щоб у школі був інтернет та інтерактивні дошки", - йдеться у публікації.

Крім того, крім вимог маленькі гості парламенту додали в "долоньки" і побажання для депутатів.

"Гарної вам роботи!", "Я хочу, щоб у вас були великі успіхи в різних областях", "Ви прикольні", - написали діти.

Нагадаємо, як українці ставляться до Зеленського, Разумкова і Порошенка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Разумкова з сином помітили поблизу столичного монастиря.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський і Кабмін Гончарука стрімко втрачають позиції: як змінилося ставлення українців до влади.