В середу, 16 жовтня, Президент України Володимир Зеленський з одноденним офіційним візитом відвідає Латвійську Республіку. Подружжя Зеленських зустріне президент Латвії Егілс Левітс.

Офіційний візит українського президента розпочнеться о 10:30 з офіційної зустрічі в Президентському палаці – Ризькому замку. Опісля заплановано зустріч двох делегацій, після завершення якої президенти Латвії та України дадуть спільну прес-конференцію.

Президент Латвії Егілс Левітс

В рамках візиту Володимир Зеленський зустрінеться зі спікером Латвійського Сейму Інарі Мурнієце і прем'єр-міністром Латвії Крішьяніс Каріньш. Глава Української держави також візьме участь у церемонії покладання квітів до Пам'ятника свободи. Під час візиту плануються відвідини президентом Латвійського музею окупації.

Згідно програми візиту Володимир Зеленський зустрінеться та поспілкується із українською громадою Латвії, а також відвідає Ризьку середню українську школу та покладе квіти до пам'ятника Т.Г.Шевченку в центрі Риги.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Володимир Зеленський відбув з офіційним візитом у Латвію

Завершиться офіційний візит глави держави участю в урочистому відкритті меморіальної дошки до 100-річчя відкриття першої дипломатичної місії України, а саме Української Народної Республіки в Ризі.

Нагадаємо, раніше у Латвії з великим нетерпінням чекають на Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пристайко назвав єдину альтернативу формулі Штайнмаєра

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський змінив склад РНБО