Президент Володимир Зеленський планує відвідати Латвію з офіційним візитом вже наступного тижня. Інформацію підтвердив міністр закордонних справ України Вадим Пристайко на спільній з главою МЗС Латвії Едгаром Рінкевичсом прес-конференції.

"Ми найближчим часом плануємо візит президента України в Ригу. Я думаю, це може статися вже на наступному тижні", – повідомив Пристайко.

Володимир Зеленський

Він уточнив, що разом з Рінкевичсом узгоджує деталі найближчого візиту українського лідера до Латвії.

При цьому Рінкевичс зазначив, що в Латвії з великим нетерпінням очікують візит Зеленського в Ригу. За його словами, це стане відмінною можливістю для президентів познайомитися ближче.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

президент Латвії Егілс Левітс

Нагадаємо, Володимир Зеленський заперечує, що президент США Дональд Трамп чинив на нього тиск або висував якісь умови для їхньої зустрічі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський і Олександр Лукашенко висміяли президента Росії в прямому ефірі.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський призначив нового секретаря Ради Національної безпеки і оборони. Ним став екс-заступник голови РНБО Олексій Данилов.