Речниця міністерства закордонних справ України Катерина Зеленко прокоментувала візит до Туреччини так званих кримських депутатів. Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган прийняв російську делегацію, в складі якої були Наталія Поклонська та Руслан Бальбек.

За словами Катерини Зеленко, офіційна Туреччина не була поінформована про те, що форум у Стамбулі відвідають "депутати" від анексованого Криму, серед яких і "експрокурор", нелегітимний депутат Держдуми Наталя Поклонська.

Наталія Поклонська приїхала на зустріч з Ердоганом

"Насправді мова йде про протокольний захід, як визначає протокол, глава держави привітав усіх учасників форуму та в церемонії рукостискання прийняли участь і ці двоє "депутатів", – підкреслила Зеленко. Катерина Зеленко

У міністерстві закордонних справ України запевнили, що після події, відомство одразу запросило на розмову посла Туреччини Ягмура Ахмета Гульдера.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Наталія Поклонська

Раніше турецький президент неодноразово заявляв про свою позицію, висловлюючи підтримку Україні. Крім того, Мустафа Джемілєв підкреслив, що для кримських татар є дуже важливим не визнання Ердоганом анексії Криму.

Нагадаємо, раніше президент Туреччини прийняв російську делегацію з "кримськими" депутатами

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент США Дональд Трамп заявив про підготовку обмежувальних заходів проти Туреччини

Також "Знай.ua" писав, що група турецьких військ увійшла в Сирію