"Слуги народу" вже втратили будь-який сором і просто у залі Верховної Ради під час голосування за законопроекти займаються "розрулюванням" набагато цікавіших для них справ. Таких, до прикладу, як вирішення бізнесових питань завдяки зв'язкам з прокуратурою. Саме на такому занятті спалився нардеп від партії Зеленського В'ячеслав Медяник.

Депутат-мажоритарник від президентської партії "Слуга народу" В'ячеслав Медяник просто в сесійній залі Верховної Ради обговорював, як "вирішити" питання з прокурорами. Відповідну його переписку зафіксували об'єктиви журналістів "Страна.ua".

Так, у середу, 16 жовтня, у кадр "папараці" потрапила переписка Медяника зі співрозмовником, підписаним як "Саша Яровий".

Як повідомили журналісти, які пильно стежили за нардепом, під час засідання Ради у Медяника задзвонив телефон. Він скинув виклик і попросив співрозмовника написати йому в месенджері Telegram, оскільки йде голосування.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Діалог між Медяником і Яровим виклали в мережу:

Яровий: 1) раніше ми працювали в зв'язці з ГПУ. Нам давали прокурора виконавця – і самі йому писали, все що потрібно зробити, попередньо погодивши з Юрою (чи можна зараз так організувати роботу?) 2) океан/цукор уже дзвонять, запитують – що зробили за тиждень? Можна нас зістикувати з тим прокурором, на кого це розпишуть. Клієнту нічого не показати – підуть до інших. 3) організовується система лобістів (чи можна нас акредитувати в цьому русі?) І якщо у тебе щось не виходить – не соромся, говори, як є. Ми налаштовані підключатися і допомагати або посилювати позиції. Медяник: Зелене світло є тільки у нашої юридичної фірми. І всі справи тільки через наших адвокатів. Щодо цукру сьогодні теж буду говорити. Дай мені прізвища тих, у кого справа Океану в ГП. Яровий: Ок. Медяник: По цукру з Трепаком (заступник генерального прокурора Руслана Рябошапки – ред.) поговорю. Яровий: Ок. Медяник: Цукор справа в НАБУ.

На цій "веселій ноті" Медянику довелося відволіктися насправи парламентські і він закінчив спілкування з Яровим.

Як зазначає видання, Яровий – це бізнесмен із Дніпра, який у діловому контакті з нардепом.

Нагадаємо, журналісти "засікли" народних обранців за цікавим заняттям - нардепи займаються всім, окрім своїх прямих обов'язків.

Як повідомляв портал Знай.ua, Іллю Киву підловили за непристойним заняттям, делікатний момент потрапив на відео

Також Знай.ua писав, у ВР придумали суворе покарання для нардепів-прогульників.