Депутати дев'ятого скликання у Верховній Раді не довго старанно працювали. Журналісти "засікли" народних обранців за цікавим заняттям, під час спічу спікера Дмитра Разумкова.

Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Facebook парламентський фотограф Ян Доброносов.

Нардепи займаються всім, окрім своїх прямих обов'язків: вони мило спілкуються один з одним, їдять, і у "вільний час", почувши заклик, натискають на кнопочки.

На відео можна побачити, як спікер Верховної Ради Дмитро Разумков намагається донести до нардепів щось важливе, а вони під час його спічу займаються своїми справами, не звертаючи уваги на питання, яке обговорюється. Народні обранці спілкуються між собою, їдять виноград та чіпси.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Від захоплюючої бесіди депутатів відволікає заклик до голосування - не вникаючи в те, що відбувається, вони сміливо тиснуть кнопки "За" і продовжують трапезу.

Вечiрне засiдання ВР

Geplaatst door Yan Dobronosov op Dinsdag 15 oktober 2019

Нагадаємо, в кишені — ні копійки: опалювальний сезон у Харкові під загрозою зриву.

Як повідомляв Знай.uа, пенсія 4000 гривень: перерахують українцям виплати з новим прожитковим мінімумом.

Також Знай.ua писав, у Зеленського з українців здеруть три шкури через "формулу Штайнмайера": третина зарплат і пенсій.