Стало відомо про трагічну загибель директора департаменту сім'ї, молоді та спорту Олексія Веремійчика. На Facebook-сторінці Луцької міськради повідомляється, що 35-річний чиновник загинув під час риболовлі на озері Люб'язь у Любешівському районі 12 жовтня.

"12 жовтня під час відпочинку трагічно загинув наш колега, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради Олексій Веремійчик. Молодий, креативний керівник, професіонал, громадський лідер, організатор фестивалів та молодіжних заходів. Йому вдавалося згуртувати навколо себе активну патріотичну молодь та однодумців. Прагнув зробити наше місто кращим, впізнаванішим в Україні та за її межами. Йому б ще жити й жити. Та смерть — невблаганна. Забрала сина від батьків, чоловіка і батька від дружини та доньки, хорошого відданого друга та колегу для усіх нас", - зазначається в публікації.

Біографія Олексія Веремійчика

Олексій Веремійчик народився 9 червня 1984 року в Луцьку. У 2007 році закінчив Національний університет "Львівська політехніка" і отримав вищу освіту за спеціальністю "Прикладна лінгвістика".

Працював програмістом Волинського державного коледжу технологій та бізнесу.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

З 2008 по 2014 був головним спеціалістом, завідувачем сектора аналітично-інформаційної роботи та прогнозування Відділення національної служби посередництва і примирення у Волинській області.

З 2014 року - начальник відділу у справах сім'ї та молоді Луцької міської ради, з 2017 року - директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Трагічно загинув наш колега — директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик 12 жовтня під час...

Geplaatst door Луцька міська рада op Woensdag 16 oktober 2019

Нагадаємо, що Україна прощається з відомим літературознавцем, засновником і шеф-редактором видання "Літакцент" Володимиром Панченком.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Білик втратила найдорожчу людину в житті.

Також портал Знай.uа писав, що на Донбасі від снайперської кулі окупанта загинула молода військова ЗСУ.