Перша леді України Олена Зеленська прибула у Латвію з офіційним візитом у супроводі президента. У середу, 16 жовтня, перші особи держави прилетіли в Ригу, де їх зустрів президент Егілс Левітс.

Для виходу Олена вибрала витончений бузковий костюм, який складається зі спідниці довжини міді і піджака. Образ доповнили туфлі на невеликому каблуці і класична укладка.

Після офіційного візиту Олена Зеленська відвідала Національний музей і ознайомилася з культурою країни. Також вона відвідала українську школу, де для її приїзду підготували концерт.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

Крім того, перша леді опублікувала у своєму профілі в Instagram фото з переговорів з творцями проектів для покращення життя батьків з дітьми.

"Розповідь про ваш досвід захисту інтересів людей з особливими потребами, опікування зручністю громадських закладів для батьків та їхніх дітей і благоустроєм міст для підвищення їхньої безпечності та комфорту була для мене дуже корисною", - пише Зеленська.

Нагадаємо, Зеленський і Левітс в Латвії обговорили болючі питання України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Олену Зеленську застукали на найцікавішому моменті без макіяжу.

Також портал Знай.ua писав, Олена Зеленська зворушливо звернулася до українців.