Голова парламенту Дмитро Разумков відзвітував про результати 50 днів роботи нової Верховної Ради, опублікувавши відео, зняте в традиційному для команди президента Володимира Зеленського стилі - і з акцентом на фракцію Слуги народу.

Дмитро Разумков розмістив ролик на своїй сторінці у Facebook. На кадрах спікер у своєму авто розповідає про те, що було зроблено протягом 50-ти днів роботи парламенту, а потім їде вдалину по нічному Києву.

Дмитро Разумков відзвітував про роботу ВР

"За цей проміжок часу було зроблено так багато, але було зроблено ще так мало", - сказав на камеру спікер. Дмитро Разумков

Зі слів Голови парламенту Дмитра Разумкова, за вказаний період було розглянуто 209 законопроектів, з яких народні депутати прийняли в цілому - 56, в першому / другому читаннях - 16.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

День за два: перші 50 днів роботи Верховної Ради України!

Geplaatst door Дмитро Разумков op Woensdag 16 oktober 2019

Верховна Рада IX скликання розпочала роботу 29 серпня після дострокового розпуску президентом Зеленським попереднього скликання. 21 липня перемогу на дострокових виборах до українського парламенту здобула партія Слуга народу.

Нагадаємо, раніше Верховна Рада ухвалила президентський законопроект про судову реформу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Рада підтримала Закон про викривачів корупції

Також "Знай.ua" писав, що депутатів каратимуть за прогули