Колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський спробував виїхати з країни, його затримали співробітники Національного антикорупційного бюро. Повідомляється, що сам соратник Порошенка не очікував такого повороту подій.

Гладковський прибув в міжнародний аеропорт "Бориспіль", та його не випустили з країни. Після цього він відправився в ресторан, що розташований на Бориспільській трасі. Туди прибули співробітники НАБУ та затримали колишнього чиновника.

#НАБУ підтверджує затримання експершого заступника секретаря РНБО за підозрою у зловживанні службовим становищем (ч.2...

Geplaatst door НАБУ op Donderdag 17 oktober 2019

У ЗМІ з'явилася інформація, що Олег Гладковський не був готовий до такого й думав, що йому дозволять перетнути кордон України. Протягом усього цього часу соратник Петра Порошенка намагався дзвонити всім "високим чинам" в силових відомствах.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Відомо, що Гладковський хотів виїхати до Польщі, але не встиг. НАБУ вже тривалий період відстежувало його переміщення.

Зазначимо, що нещодавно команда журналістських розслідувань Bihus.Info (програма "Наші гроші") представила фільм, в якому стверджується, що Ігор Гладковський, син першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, разом з Віталієм Жуковим і Андрієм Кугою через фірми-"прокладки" постачали оборонним підприємствам контрабандні російські деталі або деталі з українських військових частин за завищеними у 2-4 рази цінами.

Нагадаємо, Олега Гладковського-Свинарчука затримано НАБУ, фото: хотів покинути Україну, - ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.uа, зарплату Рябошапки показали усій країні: скільки отримує щомісяця Генпрокурор.

Також портал Знай.uа писав, що таємничу незнайомку, яка зірвала марафон Зеленського шукають всією країною: "Розкопати і висвітлити".