Відомий український блогер Михайло Шнайдер звернув увагу українців на заробітну плату нового Генпрокурора України Руслана Рябошапки. Відомо, що "на карту" чиновника за минулий місяць прийшло близько 132 тисяч гривень. Сума дійсно вражає, і це в той час, коли мінімальна зарплата в країні 4200 гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленням Михайла Шнайдера в мережі Facebook.

Руслан Рябошапка
Руслан Рябошапка

"Друзі це новий генеральний прокурор України Руслан Рябошапка. Кілька днів тому, Руслан отримав свою першу, "Генпрокурорскую" Зарплату. А тепер УВАГА. За минулий місяць, Руслан Георгійович "Заробив"... 131 ТИСЯЧУ 728 ГРИВЕНЬ. Чи Не правда, Вражає? Ну а найцікавіше полягає в тому, що з цієї суми... 94 ТИСЯЧІ 728 ГРИВЕНЬ, склала премія і всілякі Надбавки. У зв'язку з цим, у мене виникає кілька логічних Запитань. За які саме заслуги, Руслан отримав такі серйозні Гроші? Невже за минулий місяць, він посадив з десяток Корупціонерів?", - пише блогер.

Нагадаємо, Манчестер Юнайтед отримав нового наставника: що про нього відомо.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа квартира з величезною знижкою: українці отримали право на пільгове житло, але пощастило не всім.

Знай.uа писав, зарплати для слуг народу: в Одесі вирішили делікатне питання.