Глава Офісу президента України Андрій Богдан потролив шостого президента України Володимира Зеленського. Зробив він це на власній Facebook-сторінці.

Як відзначається, глава офісу Зеленського опублікував на Facebook знімок, на якому Станіслав Боклан - актор, який зіграв прем'єр-міністра в серіалі "Слуга народу", щось говорить на вухо главі держави. Богдан пожартував на тему своїх "тісних" взаємин з президентом, адже і сам часто щось шепоче йому на вухо.

"Перестаньте гнати на Богдана. Богдан невинний", - підписав знімок глава ОПУ.

Зауважимо, що в коментарях українці відреагували на таке фото досить спокійно, та зазначили, що Богдан став гумористом і йому самий час йти в "Квартал 95". Також згадали під дописом і Зеленського, підкресливши, що йому потрібно зробити вакансію "шептуна".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Зеленського анонсували перезавантаження Мінсоцполітики.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Пенсійним фондом України триває фінансування пенсій.

Також "Знай.uа" писав, що у Зеленського порівняли пенсії суддів і простих українців.