В даний момент міністерство соціальної політики України не збирається скорочувати управління соціального захисту в регіонах. Однак чиновники планують провести аналіз функцій структурних підрозділів і їх навантаження, щоб рухатися в напрямку реформ.

Про це на своїй офіційній сторінці в Facebook повідомила Міністр соціальної політики України Юлія Соколовська.

[embed]https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=141430597234593&id=110384593672527&__xts__

"Ми не плануємо скорочувати управління соціального захисту у нинішній системі. Втім, це не означає, що ми не будемо рухатися далі в напрямку реформ та підвищення якості. Зараз ми всі разом аналізуємо функції управлінь і навантаження — це комплексна робота по моделюванню того, як люди отримуватимуть сервіси та послуги і які функції виконуватимуть РДА, а які ОТГ, наприклад ", - зазначила Юлія Соколовська.

Міністр зазначила, що міністерство є і буде на постійному зв'язку з регіонами.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ми за ефективну систему зворотного зв'язку. Тому вдячна колегам за те, що озвучують критичні проблеми регіонів. Соціальна політика — це політика для людей і про людей. Мінсоцполітики стає відкритим і прозорим. Саме такий підхід є запорукою напрацювання і прийняття ефективних управлінських рішень", - підкреслила Юлія Соколовська.

Нагадаємо, жителів трьох районів Дніпра відправлять у Середньовіччі: кому доведеться готувати на вогнищі.

Як повідомляв Знай.uа соціальні виплати "відв'яжуть" від прожиткового мінімуму: що буде з пенсією.

Знай.uа писав, перерахунок субсидій у жовтні: які документи необхідні, щоб не втратити пільги.