Знайшли архівні фотографії зі зйомок шоу "Вечірній Київ" у 2013 році глави української держави Володимира Зеленського і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, на яких видно, як вони веселяться, проводячи час разом.

Так, на цей проект актриса завітала зі своєю дочкою Ганною, якій тоді було ще 17 років. І відразу ж зірка отримала масу компліментів від Зеленського.

"Ти, що її шість народила?" – запитав він.

Актриса оцінила жарт.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

У цілому Заворотнюк тоді сподобалася компанія Зеленського та Жидкова. А під кінець телешоу вона повідомила, що дружить з його дружиною і якось раз навіть брала сімейство Зеленських у себе в гостях.

Нагадаємо, що журналісти пішли до знаменитого московського чаклуна Артему Бесову з проханням зробити розклад на картах Таро і розповісти, що відбувається з Анастасією Заворотнюк.

Як повідомляв портал Знай.ua, близькі Анастасії Заворотнюк нарешті порушили мовчання і спростували дані про тяжкий стан здоров'я знаменитості.

Також портал Знай.ua писав, що так званий "чорний хайп" навколо захворювання актриси Анастасії Заворотнюк прокоментували відомий російський пародист Вован, він же Володимир Кузнєцов.