Відомий український бізнесмен та політичний оглядач Андрій Пальчевський розповів, як написав послання до президента України Володимира Зеленського.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу "Політека".

"Уряд не готовий, ни незріла людина керує. Вони не здатні консолідувати різні сили. Нехай у нас тут "Свобода", нехай у нас тут Тимошенко, нехай у нас тут навіть Порошенко, який представляє нехай і невелику, але все-таки частину населення. У чому полягає мудрість керівника? Переговорити з усіма цими людьми, пояснити їм нові правила гри. Не по принципу, ми щас тут з Ігорем Валерійовичем вам розповімо, як жити", - заявив Пальчевський.

Він підкреслив, що президент повинен прислухатися до різних точок зору.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Їх треба всіх ввести у правове поле, і пояснити: "Хлопці, ось моя зона відповідальності, вона 70 з гаком відсотків, ось ваша, але ми повинні бути разом", — сказав Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський дав пораду Олені Зеленській: "До чортової матері розігнати…".

Як повідомляв Знай.uа Бойко пригрозив Разумкову бунтом в парламенті: "Питання буде поставлено ребром".

Знай.uа писав, Пальчевський підказав Зеленському, як повернути втрачену довіру українців.