Володимир Зеленський, президент України, прибув 21 жовтня, понеділок, з офіційним візитом до Японії. Як повідомлялося раніше, Зеленський відвідає інтронізацію імператора Нарухіто і зустрінеться з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе.

Володимир Зеленський прибув до Японії з дружиною

Зустріч Володимира Зеленського та Сіндзо Абе вже почалася, і президент України розповів у своєму офіційному Twitter, про що велися переговори з японською стороною.

Одним з ключових питань став безвізовий режим для українців до Японії, Зеленський підкреслив, що сподівається на подальшу позитивну динаміку з боку Японії. Він написав: "Високо цінуємо рішення (Японії, - ред.) щодо пом’якшення з 1 січня 2018 року візового режиму для громадян України. Будемо вдячні за продовження розгляду питання щодо безвізового режиму для українців, особливо напередодні Олімпійських ігор-2020".

Скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Олімпійські ігри 2020 - це другі для Японії літні ігри, вони почнуться 24 липня у столиці країни - Токіо.

Нагадаємо, раніше Зеленський зустрівся з прем'єром Японії Сіндзо Абе: анексія Криму, допомога Україні, санкції проти Росії та інші теми перемовин.

Також Знай.uа писав, що Зеленський погрався з молоточком у сеймі Латвії, регоче весь світ: курйозне відео.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що поїздку Зеленського до Трампа показали в цифрах: скільки витратили з бюджету.