21 жовтня, понеділок, Володимир Зеленський, президент України, прибув разом з дружиною на офіційний візит в Японію.

Під час заходів Володимир Зеленський, як повідомлялося раніше, зустрінеться з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе, відвідає інтронізацію імператора Нарухіто і проведе зустрічі з лідерами інших країн, повідомляє портал "Хвиля".

Як передають ЗМІ, Володимир Зеленський вже почав зустріч з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе.

Сіндзо Абе і Володимир Зеленський на зустрічі

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

В офіційному Twitter Офісу президента України, повідомили, що Зеленський під час зустрічі з Абе заявив, що: "Вдячні за послідовну політику Японії щодо підтримки України та невизнання незаконної окупації Криму, збереження санкцій проти Росії".

Скріншот

У своєму Twitter Зеленський зазначив, що вдячний японській стороні за надану допомогу: "Вдячні за фінансову допомогу Україні з боку Японії, яка з 2014 сягнула $1.8 млрд. Ця допомога важлива для підтримки наших реформ, відновлення Донбасу та підтримки внутрішньо переміщених осіб".

Скріншот

Потім Зеленський опублікував наступний пост, в якому повідомляє, що зацікавлений у подальшій співпраці з Японією: "Ми зацікавлені у продовженні реалізації інфраструктурних проектів за підтримки Японії. Особливо вдячні за пільговий кредит у майже $1 млрд на модернізацію Бортницької станції аерації".

Скріншот

Володимир Зеленський висловив свою думку щодо пом'якшення візового режиму між Україною та Японією: "Високо цінуємо рішення (Японії, - ред.) щодо пом’якшення з 1 січня 2018 року візового режиму для громадян України. Будемо вдячні за продовження розгляду питання щодо безвізового режиму для українців, особливо напередодні Олімпійських ігор-2020."

Скріншот

Нагадаємо, раніше Зеленський сказав, як буде згуртовувати українців і боротися за Донбас: допоможуть DZIDZIO, Сумська і Потап.

Також Знай.uа писав, що Золотарьов пояснив чому Зеленський стрімко втрачає підтримку українців: "Гуртом і Зе бити легше".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський придумав формулу ідеального майбутнього України: всього три компоненти: "Думаю, ми зможемо".