Володимир Зеленський, президент України, разом з Оленою Зеленською, першою леді країни, 21 жовтня, понеділок, прибув з офіційним візитом до Японії. Зеленський буде присутній на інтронізації імператора Нарухіто, а також візьме участь у кількох офіційних зустрічах.

Вранці 21 жовтня пост з фотографіями, на яких Зеленський приїхав в Японію, опублікували на сторінці Офісу президента у Facebook.

Володимир Зеленський прибув із робочим візитом до Японії.

Geplaatst door Офіс Президента України op Zondag 20 oktober 2019

На фото показали, як Володимир Зеленський разом з дружиною спускаються по трапу літака. в аеропорту їх чекає японська сторона.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Володимира Зеленського зустрічають в Японії

20 жовтня у прес-службі президента України повідомляли, що в програму візиту Зеленського в Японію включили зустріч з Сіндзо Абе, прем'єр-міністром Японії. Також мають відбутися зустрічі з головами обох палат японського парламенту, членами японської парламентської асоціації дружби з Україною, главами Японського агентства міжнародного розвитку та Японської асоціації нової економіки, представниками японського бізнесу.

Сіндзо Абе, прем'єр-міністр Японії

Володимир Зеленський пробуде в Японії до 24 жовтня. Повідомляється, що президент зустрінеться з лідерами інших іноземних держав.

Нагадаємо, раніше Зеленський сказав, як буде згуртовувати українців і боротися за Донбас: допоможуть DZIDZIO, Сумська і Потап.

Також Знай.uа писав, що Золотарьов пояснив чому Зеленський стрімко втрачає підтримку українців: "Гуртом і Зе бити легше".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський придумав формулу ідеального майбутнього України: всього три компоненти: "Думаю, ми зможемо".