Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський записав відео під назвою "Квартал и Гонтарева: чего жгут?????" і розмістив його на своїй сторінці у facebook.

За його словами, пожежа у Гонтаревої зачепила серця і душі обпалив чомусь іншим бюрократам.

Андрій Пальчевський
Андрій Пальчевський

"Якось наші люди не кидались з відрами, а якщо й кидались з відрами, то максимум з керосином - підлити ще. І так стало шкода бідну Гонтареву, яка застрахувала, до речі, будинок від пожежі. І яка, чомусь із шести охоронців, що там були, залишила лише одного, і той о 4 ранку пішов за кефіром. А коли ж п’ють кефір охоронці, як не в 4 ранку", - каже Пальчевський.

"Хочеться сказати кого ви лікуєте? Особливо тим, які впряглись за Гонтареву. Ну згоріло, то згоріло. А те, що стільки парків позакривалось, а те, що гривня впала і половина нашого життя згоріла через таких як Гонтарева?! Ой проблема, ой квартальці, ой як можна нашу Гонтареву висміяти?" - із легкою іронією і бісиками в очах зазначає Пальчевський.

І на завершення начитаний політичний експерт цитує Шекспіра: "Чума на оба ваши дома!"

Як відомо, Євген Кошовий разом з хором Верьовки виконав пародію на популярну фольклорну пісню "Горіла хата". Так, судячи по фабулі, "хата" Гонтарєвої "згоріла від сорому".

Варто відзначити, що у соціальних мережах пісня кварталівців стала однією з найбільш обговорюваних тем. Люди активно висловлюють свої думки і повз даної новини не пройшли навіть медійні особистості. Так, у недавньому інтерв'ю Ігор Коломойський із захватом висловився про пісню, хоча зізнався, що сам виступ ще не бачив.

Нагадаємо, Пальчевський відзначився гучною заявою про заміну для Гончарука: "Юля заходить?"

Як повідомляв портал Знай.uа, зарплату Рябошапки показали усій країні: скільки отримує щомісяця Генпрокурор.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський дав пораду Олені Зеленській: "До чортової матері розігнати...".