У понеділок, 21 жовтня, колишній перший заступник секретаря РНБО Олег Гладковський (Свинарчук), якого НАБУ звинувачує в корупції, вийшов з Лук'янівського СІЗО. Про це повідомляє ТСН.

При цьому давати які-небудь коментарі щодо цієї справи скандальний ексчиновник відмовляється. Куди він поїхав на авто також невідомо. Відзначається, що на Гладковського надягнули електронний браслет стеження, але паспорт поки що при ньому.

Олег Гладковський

У свою чергу адвокат Гладковського Руслан Волинець повідомив, що його підзахисний продовжує голодування, а також поінформував, що на його клієнта надягнули електронний браслет.

Олег Гладковський

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, 19 жовтня Вищий антикорупційний суд присудив Гладковскому арешт на 2 місяці, але з можливістю виходу під заставу в 10,6 млн гривень. 21 жовтня сім'я Гладковського внесла за нього необхідну суму застави.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Вищому антикорупційному суді 21 жовтня прокурор САП оголосив обвинувальний акт у справі колишнього міністра інфраструктури Володимира Омеляна.

Також портал Знай.uа писав, що раніше були сумніви в тому, що є достатня доказова база для того, щоб пред'явити підозри Гладковському. Про це заявив генпрокурор України Руслан Рябошапка.