Болсонару запросив Зеленського в Бразилію і погодився на його запрошення відвідати Україну вже в наступному році. Про це повідомили у телеграм-каналі Команди Зеленського.

У рамках візиту президента України Володимира Зеленського у Японію, він зустрівся із лідерами багатьох країн. Так український лідер обговорив ряд економічних питань та ініціатив з бразильським колегою Жаїром Болсонару.

"Бразилія наш головний торговий партнер в Латинській Америці. Вітаю розширення присутності бразильських компаній в Україні та українських - у Бразилії. У нас відбудеться велика приватизація, ми зараз презентуємо чимало проектів, які показують, що в Україну вкладати вигідно. Я вірю, що ми дійсно повинні побудувати міцні відносини між Україною та Бразилією", - зазначив Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

А ще обговорили перспективи співпраці в космічній галузі. Ми пропонуємо перезапустити спільний космічний проект з використанням космодрому "Алкантара". Крім того, Володимир Зеленський подякував за підтримку Бразилією територіальної цілісності і суверенітету України. А Жаїр Болсонару запросив Володимира Зеленського в Бразилію і погодився на його запрошення відвідати Україну вже в наступному році.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з першим Президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим: про що говорили лідери.

Знай.uа писав, Зеленський запланував зустріч з президентом Німеччини Штайнмайером в Японії: названо дату.