Відомий український гуморист, колишній кандидат у народні депутати від партії Володимира Зеленського "Слуга народу" Сергій Сивохо розповів, що на новій посаді радника секретаря РНБО України відповідатиме за гуманітарну політику, за роботу з людьми й смислами".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Сергія Сивохо в мережі Facebook.

Сергій Сівохо
Сергій Сівохо

"Не очікував, що у мене стільки шанувальників, у тому числі таємних", – повідомив Сергій Сивохо.

Не ожидал, что у меня столько поклонников, в том числе тайных) В любом случае, всем огромное спасибо за внимание ко мне...

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
Geplaatst door Сергей Сивохо op Maandag 21 oktober 2019

За словами нового радника секретаря Ради національної безпеки і оборони України, його команди увійдуть вихідці з Донбасу.

"Працюватиму з великою та цілеспрямованою командою. Всі вони, як і я, вихідці з Донбасу, і у нас величезне бажання закінчити цю війну, в тому числі в головах", – підкреслив комік.

Нагадаємо, Сивохо розповів, чим займеться в РНБО для Донбасу: "Розумію, що болить".

Як повідомляв Знай.uа Сергій Сивохо з команди Зеленського призначений радником в РНБО: чим займеться тренер "Ліги сміху".

Знай.uа писав, Кошовий з "Кварталу 95" показав друзів Зеленського з незвичного боку: за лаштунками все стало ясно, красномовні кадри.