Відомий блогер Ігор Лесєв прокоментував скандал з номером ″Кварталу 95″ про Гонтареву, в якому коміки задіяли славнозвісний хор Верьовки.

Гонтарева — це мерзотниця, яка зробила нашу країну і мільйони українців біднішими, а тепер переховується від слідства. Тому жарт ″Кварталу 95″, хоч він і не найкраща іронія колективу, але все ж доречний. Не скидатися ж нам їй на новий будинок, вважає Лесєв.

″Гонтарева якщо і чоловік, то тільки за метрикою. Це мерзавка, яка ховається від слідства. Мерзотниця, яка впустила гривню в три рази. Мерзотниця, яка розорила сотні тисяч вкладників. Мерзотниця, яка виводила мільярди в офшори. Ця істота, яке зробило нашу країну і мільйони людей біднішими. Набагато бідніші.

І ще раз повторюю. Вона ховається від слідства. А цим вона прямо підтверджує свою злочинну діяльність.

І тут порохоботи воют.Нельзя сміятися з горя людини. А що ще нам всім над цією худобою робити? Може запропонуйте скинутися їй на новий будинок?″, -говорить Лесєв.

На переконання блогера, шкодувати тих, хто обікрав країну та втік за кордон, не можна. Як не можна залишати не покараними таких, як Гладковський-Свинарчук.

″Давайте ще пошкодуємо Свинарчука. Чоловік всі вихідні провів у СІЗО. Оголосив голодування і протримався 5 годин. Тепер їсть знежирений борщ. І запиває неохолодженим ″Хеннесі″. Ще й родичів розкрутили на 10 мільйонів застави. Свині роздягли нашу армію на мільярди. Відслюнявити 10 мільйонів. І поїдуть тепер горювати в Лондон. Скаржитися на хор Верьовки і таких невдячних українців″, - емоційно відреагував Лесєв.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Ігор Лесєв прокоментував арешт Пашинського

Як повідомляв портал Знай.ua, Лесєв поставив діагноз прем'єру Гончаруку

Також Знай.ua писав, Лесєв розкритикував політику команди Зеленського.