Нещодавно у ЗМІ з'явилася інформація, що 11 народних депутатів від президентської фракції, отримали хабаря у розмірі 30 тисяч доларів США за голосування проти законопроєкту про ліквідацію корупційних схем під час оцінки об’єктів нерухомості на засіданні комітету Верховної Ради.

Президент України Володимир Зеленський відреагував на інцидент. Він закликав усіх членів комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики пройти детектор брехні.

Однак відомий політолог Юрій Романенко вважає, що це буде неефективно. Відповідний допис Романенко опублікував на особистих сторінках у соціальних мережах.

Експерт вважає, що усі чиновники в Україні вже давно навчилися майстерно обманювати, тому варто застосувати не детектор брехні, а інші засоби.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Думаю, що поліграф в наших умовах міра неефективна, бо брехати у нас майстерно навчилися. Тому треба вводити інститут тортур. Диба там, вливання води через лійку, підвішування над вогнищем. Якщо все це поєднати з прямою трансляцією на ТБ, то держава ще некисло підніме грошей. Світ все одно йде в нове середньовіччя. Чому ж не стати його піонерами?", - заявив Романенко.

Нагадаємо, прес-секретар "Слуги народу" розповіла головні інсайди: що відбувається всередині фракції Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво.