Народний депутат Олександр Дубинський анонсував екстрене засідання фракції "Слуги народу", яке відбудеться у понеділок, 28 жовтня.

Цю інформацію він оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

На нараді будуть прийняті екстраординарні рішення - вирішиться доля 2-х мажоритарників Євгенія Шевченка і В'ячеслава Медяника. Слуги народу проголосують за їх виключення з фракції.

Олександр Дубинський
Олександр Дубинський

"В понеділок, відразу після повернення президента з Японії, збирається екстрене засідання фракції. Нам сьогодні зробили відповідну розсилку й написали, що всі повинні бути". пише Дубинський

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як відомо, Шевченку вже давно радили не спілкуватися з російським "Першим каналом", але він виходив у прямі ефіри і розповідав про компроміс з сепаратистами. Медяника зловили на скандальному листуванні, в якому він збирався "порішати" питання з прокуратурою.

Кого из Слуг Народа исключат из фракции #Дубинскийотвечает

Geplaatst door Dubinsky.pro op Woensdag 23 oktober 2019

Нагадаємо, з подачі Філатова депутати Дніпровського міськради безкоштовно віддадуть у користування компанії ROSHEN частину міської землі. Про це повідомив Олександр Дубинський в соціальній мережі.

Так, сьогодні 23 жовтня на сесії Дніпровського міськради депутати віддадуть у тимчасове користування компанії ROSHEN ділянку міської землі за адресою площа Героїв Майдану для встановлення там ковзанки.

Як повідомляв Знай.uа, детектор брехні від Зеленського: Дубинський з "Слуги народу" прокоментував гучну ідею.