Державне бюро розслідувань проводить обшуки в будинку колишнього нардепа від "Блоку Петра Порошенка" Аркадія Корнацького.

Про це повідомив сам Корнацький на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

Слідчі дії тривають в оселі колишнього парламентаря в місті Києві на вулиці Кільцева та в будинку його батьків, який розташований у селі Чаусове Друге у Миколаївській області.

"Сьогодні зранку кращі сили ДБР кинуті на проведення обшуків у місцях мого грішного проживання і перебування - у київській "двушці" на Кільцевій та у батьківському домі в Чаусово-2 на Миколаївщині. Нагрянули цілими автобусами. Такими силами можна Донбас звільнити, а ці приїхали "двушку" з картонними вхідними дверима та дім моєї 89-річної матері штурмувати. Клоуни", - йдеться в дописі Корнацького.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Аркадій Корнацький пізніше повідомив, що обшуки тривають щодо справ проти колишнього президента Петра Порошенка.

Зазначимо, що Аркадій Корнацький — приватний підприємець зі значним агробізнесом. Навесні 2019 року він вийшов з фракції БПП, на президентських виборах балотувався у президенти України.

Бувши кандидатом у президенти, він зареєстрував десятки земельних ділянок у населеному пункті Первомайске Миколаївської області, а також 15 житлових будинків, квартиру в Києві та інші нежитлові приміщення. Політик має активів на суму 30 млн 160 тис. 207 грн, 775 тис. дол. та 155 тис. євро. Ці гроші знаходяться на його банківських рахунках.

Нагадаємо, прес-секретар "Слуги народу" розповіла головні інсайди: що відбувається всередині фракції Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво.