Соціологічною групою "Рейтинг"19-22 жовтня було проведено опитування для визначення рівня довіри українців. В опитуванні взяли участь 2500 респондентів віком від 18 років і старше. Воно відбувалося у формі особистого формалізованого інтерв’ю. Помилка репрезентативності дослідження становить не більше 2,0%.

В результаті дослідження було зроблено висновок, що в Україні продовжує триматися на високому рівні довіра до центральних органів влади.

Володимир Зеленський отримав третє місце у рейтингу довіри українців

"На фоні позитивних очікувань та загального оптимістичного настрою у поствиборчий період зросла довіра до більшості інституцій. Найбільше позитивних змін зафіксовано щодо центральних органів влади: президента, уряду та парламенту" Висновки рейтингу

Найвищий відсоток довіри отримали волонтери (69%), ветерани АТО (67%), президент України (66%) та армія (65%). Також багато людей довіряють церкві (56%).

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Рейтинг довіри українців

Щодо показника недовіри: найбільше українці не довіряють органам прокуратури (62%) та судам (66%). Довіряють цим установам лише 14-15%".

Нагадаємо, раніше Україна різко піднялася у престижному рейтингу

Як повідомляв портал "Знай.ua", збірна України поліпшила позиції в оновленому рейтингу ФІФА

Також "Знай.ua" писав, що Ломаченко очолив найпрестижніший рейтинг світу