На сайті президента України з'явилася петиція про підтримку проекту постанови про утворення Тимчасової слідчої комісії (ТСК) Верховної Ради України з питань розслідування діяльності керівництва Національного банку України (НБУ) та керівництва Фонду гарантування вкладів фізичних осіб у 2014-2019 роках.

Петиція зареєстрована на сайті президента ще 15 жовтня, нагадав народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Дубінський.

"Просимо невідкладно підтримати ініціювання розслідування діяльності керівництва Національного банку України та керівництва Фонду гарантування вкладів фізичних осіб у 2014-2019 роках. Просимо Вас підтримати та звернутися до Голови Верховної Ради України з пропозицією терміново включити до порядку денного Верховної Ради питання про створення Тимчасової слідчої комісії щодо діяльності керівництва НБУ та ФГВФО за 2014-2019 роки (проект постанови №2082 від 06.09.2019, зареєстрованої народним депутатом України Олександром Дубінським)", - йдеться у тексті петиції.

Олександр Дубинський
Олександр Дубинський

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Автором відповідної петиції є Олег Дорошенко. Станом на 25 жовтня петиція набрала 2341 голос із 25000 необхідних. Зазначається, що до завершення збору підписів залишився 83 дні.

Нагадаємо, Сенцов оголосив про створення власної організації: чим займатиметься колишній бранець Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський скасує монополію на спирт в Україні: кому і коли дозволять виробництво.